Mapa no disponible

Fecha/Hora
Date(s) - 30/10/2020
21:00 - 23:30

Ubicación
Wolf Barcelona

Categorías


KOERS

El seu últim disc ‘Unbroken’, publicat el 2018, sonant a les principals ràdios i televisions, els ha posicionat com els representants nacionals del reggae estatal amb més projecció del moment. Koers, en llengua afrikaans vol dir ritme, i és que no es queden curts: Groove, New Wave, Dub, Pop i Rock es mesclen amb la seva essència Reggae, que juntament amb el missatge vitalista de les seves lletres són marca de la casa. Després de presentar el seu EP ‘Des de les cendres’ on hi col·labora Macaco, ja estan preparats per a presentar el seu esperadíssim nou LP en el marc del Curtcircuit el 30 d’octubre a la sala Wolf de Barcelona. 

Un grup amb un debut per emmarcar que ha apropat la seva proposta a centenars de milers de persones que han fet vibrar i emocionar.

PACHAWA SOUND

Pachawa Sound apunta fort aquest 2020, venen renovats i amb ganes de sacsejar tot el panorama. Cansats dels estils que fa anys que són líders en la indústria, la banda del Maresme presenta ‘NI TAN MAL’, un disc que evoluciona la música catalana cap a les tendències més potents d’arreu del món; amb el dancehall, el reggaeton, l’R&B i la música urbana com a clars protagonistes. Després de girar per arreu de Catalunya, França i el País Basc, fan parada a Curtcircuit per presentar aquest nou àlbum i fer vibrar el públic amb el seu directe explosiu i escalfar motors abans del concert de KOERS a la sala La Nau de Barcelona.

Entrades

WOLF BARCELONA – ALMOGÀVERS, 88

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES